Редактор: e-mail: Кадър Нова ТвСмъртта на малкия Стивън разтърси Стара Загора. Детето,

...
Редактор: e-mail: Кадър Нова ТвСмъртта на малкия Стивън разтърси Стара Загора. Детето,
Коментари Харесай

Родители на починало дете в болница търсят истината

Редактор: 

e-mail: 

Кадър Нова Тв

Смъртта на дребния Стивън раздруса Стара Загора. Детето, което след дни щеше да навъши 12 години, е било лекувано от коронавирус и е изписано от болница на 20 август, само че по-късно се почувствало зле и почнало да диша мъчно. 

Стивън още веднъж влиза в инфекционна клиника в края на август и е изписан на 17 септември. След утежняване на положението му е признат с пневмония отново в болнично заведение ва 20 септември.

" На 20-и септември беше признат в детско поделение и бе по-добре вечерта, във вторник не се почувства добре и в сряда към този момент се утежни още повече и стартира да повръща кръв. Състоянието му остана такова до гибелта му до сряда вечерта. През целия интервал, през който се лекува Стивън, има погрешно лекуване на детето. Той умря в ръцете ми. Казаха ни, че ще ни заведат с кола за спешна помощ в " Пирогов " на 22 септември, само че колата за спешна помощ ес забави ", сподели за Нова Тв майката на Стивън.

Според лекарите скенерът е посочил, че в тялото на Стивън е имало израстък, който е притискал трахеята и е затруднявал дишането, в резултат на което се е стигнало до съдбовния край. Проф. Чакърова разгласи, че няма неточност в диагностиката и лекуването на момчето и подсети, че коронавирус е тежко заболяване.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР